Kiemelt ajánlatok

Spirit Apartman

Életfa vendégház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Csali Vendégház Tisza-tó

Hanga Vendégház

Fekete Macska Panzió

Két Jóbarát Apartmanház

Garzó Tanya Vendégház

Szalóki Üdülőház

Platán Panzió

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Elisabeth apartman

Puskás Vendégház és Családi Pince

Bónom-zugi nyaraló

Balogh-Szatmári Kúria

Legénd Üdülőfalu

Kőtenger Panzió

Margaréta Apartman Ház

Fehérárnyék Vendégház

Vas megye, 9725 Cák, Hegyalja utca 75.

Új építésű szálláshely, 2 szobával, nagy konyhával, fürdõszobával, kerttel, háziállatokkal, az Alpokalján fekvő, csendes falucskában

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Fehér Csabáné
Telefon: +36-94/361878
Mobil: 06-20/246-0180
E-mail cím: feherarnyek@gmail.com
Weboldal: fehervendeghaz.atw.hu

Szálláshely bemutatása:

Kõszeg mellett az Alpokalján fekvő, csendes falucskában, Cákon, különálló, új építésű, 2 szobás, nagy konyhás, fürdõszobás falusi szálláshely 4-6 fõnek egész évben kiadó.

Szolgáltatások:
- ágynemű biztosított
- hűtőszekrény, jól felszerelt konyha
- fedett kerti pihenő
- szalonnasütés, grillezés
- háziállatok (baromfi, tehén), háztáji gazdaság bemutatása
- helyi termékek
- idegenvezetés

Környék, programlehetőségek:

Cák Kõszegtõl 7, Rohonctól 11, Bükfürdõtõl 28, Szombathelytõl 20 km-re található, közvetlenül a Kõszegi-hegység Dél-nyugati lábánál, a Gesztenyés-patak két oldalán.

A falu mögött húzódó szélvédett dombon szép környezetben található a Cáki Pincesor. Épületei közül 1960-as években még több mint 20 õrizte eredeti formáját és szerkezetét. Napjainkban 9 áll mûemléki védettség alatt.

További érdekesség a falu határában látható kõfejtõ, ahol egykoron a híres követ, a Cáki konglomerátumot bányászták, mely helyben és megyeszerte egyaránt kedvelt építõanyag volt.

A bánya szomszédságában az erdõ szélén, a Cáki-patak partján, forrás mellett szalonnasütõ-fõzõ helyes, boronafalas esõbeállóval ellátott szabadidõpark található. A helyszín a hegyes-völgyes-erdõs túrák kedvelt kiinduló pontja. A településen áthalad a Kõszeget Rohonccal összekötõ Írottkõ-Natúrpark Kerékpárút, lehetõséget biztosítva a terület megismerésére a kerékpározás szerelmeseinek is.

A Kõszeget Rohonccal összekötõ közútmellett található hangulatos, melegkonyhás étterem, a Cáki Csikó Csárda egész évben helyi étel-specialitásokkal várja vendégeit. A községben biztosított a rendszeres orvosi ellátás, és a mobilpostai szolgálat is. A vegyes bolt, valamint a hagyományos italbolt a falu központjában található.

A környéken több fürdõzési lehetõség: Bükfürdõ 28 km, Rohonc 12 km, Léka 12 km, Óvár 16 km, Locsmánd 23 km, Tarcsafürdõ 30 km.


   


Vissza a kereséshez »